БОМБАААААААААААААААААААААА : Ставревски и Јанкуловска на тајна средба во близина на Велес?

0
1389

Извор близок до Доказ ни тврди дека вчера околу 10:00 наутро Министерот Зоран Ставревски и Министерката Гордана Јанлуловска оствариле тајна средба, иницирана по повод разговорите објавени од опозицијата.

stavrevski_jankulovska
Истиот извор којшто подолго соработува со нас ни тврди дека разгледувале можност за поднесување на оставки од функциите и напуштање на државата, како што тврди за потенцијална дестинација се наведува Вашингтон. Како што и е познато на јавноста министерот за Финансии Зоран Ставревски, во сопствениот имотен лист има наведено дека поседува стан во Вашингтон.
Исто така ни потенцира дека има сериозни индиции да објават дека зад прислушувањето стојат Никола Груевски и Сашо Мијалков.
Лутината кај клучните функционери на власта е на максимално ниво, што може да резултира со објава на скандалозно раководење и признавање на сите измами од страна на Министерот за Финансии и барање на аболација од наредната власт.
И двајцата се свесни, дека на индиректен начин се вмешани во овој криминал и имаат намера да го поправат својот имиџ пред граѓаните на Република Македонија, со тоа што ќе застанат на страна на опозицијата.
Инаку битно е да се потенцира дека Зоран Ставревски е кадар излезен од младината на СДСМ.