Боки 13: Тони Шанац е симбол на простотилак, гадни пцовки и хистерично полтронство!

0
803

Кога може тој Тони Шанац Михајловски да биде УМЕТНИЧКИ ДИРЕКТОР НА МНТ – институција која треба да биде симбол на културата на една земја, а споменатиов е симбол на простотилак, гадни пцовки како најголем уличар, симбол на лажни морални вредности (поради тоа што вистински морални вредности никогаш немал) симбол на хистерично полтронство, симбол на човек со илјада лица, е баш кога ТОЈ може да биде УМЕТНИЧКО ДИРЕКТОРЧЕ, тогаш може и КАНГО со потполно право да се прогласи за НАЈДОБАР МУЗИЧАР.

П.с Ум. Директоре намерно те означив, да не мора да ти пренесуваат што сум напишал за тебе, туку сам да си прочиташ, добро знаеш ти, уште од времето, дека јас секогаш сум бил ХРАБАР, али вистински ХРАБАР.

АЈ ДОБРА НОК

Фејсбук статус на Боки 13