БОКИ 13 СЕ ЗАКАНИ : ВИЛМА РУСКОВСКА ВО МОЈОТ СЛУЧАЈ НАПРАВИ КРИВИЧНО ДЕЛО, ТАА КОГА ТОГАШ ЌЕ ОДГОВАРА ЗА ТОА!

0
146
  • Во случајот со ,,Македонски Сојуз” тогашната екс шефица на обвинителството Вилма Русковска има сторено кривично дело, за кое кога тогаш ќе одговара.Моите пораки се во законска добиена форма од страна на МВР од лице Белкија Рушити.

Боки 13 на подкастот ,,Лазаров”.