БОКИ 13 СО ТЕШКА КЛЕВЕТА МУ РОКНА НОЖ ВО ГРБ НА АЦО КАБРАНОВ : АПСЕЊЕТО НА ГРАНИЦА НА ПАТ ЗА МИКОНОС МИ ГО ОРГАНИЗИРАШЕ АЦО КАБРАНОВ, МЕ ПРИЈАВИЛ КАЈ ВИЛМА РУСКОВСКА!

0
896

Боки го напаѓа Ацо Кабранов на Фејсбук, меѓу другото му се лути што го шпионирал и кодошел кај Вилма Русковска. Меу другото пишува :

ТИ СИ ОНОЈ КОЈ МЕ НАМЕСТИ ДА БИДАМ УАПСЕН НА ГРАНИЧЕН ПРЕМИН ЗА ДА ТОА ЛИЧИ НА БЕГСТВО!!! БАШ ТОГАШ ЗЕМА ДА КОРИСТИШ ОДМОР, ТОКМУ ВО ТИЕ КРИТИЧНИ ДЕНОВИ, НА ДЕН 13.07.2019, САБОТА ВО 12:20час ТЕЛЕФОНСКИ МИ СЕ ЈАВИ ДА МЕ ИСПИТАШ КОГА ЗАМИНУВАМ НА ОДМОР НА МИКОНОС, СО КОГО ОДАМ , КОГА ЌЕ ТРГАМ НА ПАТ, ДАЛИ ЌЕ ПАТУВАМ СО КОЛА… БУКВАЛНО ПРАШАЊА НА КЛАСИЧЕН АГЕНТ ПРОВОКАТОР И НА КРАЈОТ ОД РАЗГОВОРОТ НАЈЛИЦЕМЕРНО МИ ПОСАКА СРЕЌЕН ПАТ И УБАВ ОДМОР, ФУУУЈЈЈ, ТОГАШ ВЕЌЕ ТЕ ПРЕПОЗНАВ ДЕКА НАМЕНСКИ И СО ЦЕЛ МИ СЕ ЈАВИ И МЕ ИСПИТА ЗА СЕ ШТО И БЕШЕ ПОТРЕБНО НА БРАТУЧЕТКА ТИ ВИЛМА РУСКОВСКА!

Боки не е свесен дека со овие напади му го крева рејтингот на Кабранов и покажува дека Ацо не само што не учествувал во неговите криминали и рекетирања туку соработувал со ОЈО кога осетил дека Боки ги злоупотребува новинарите и големите новинарски имиња во 1 ТВ.

Боки нема ментален капацитет да разбере дека најголеми жртви во целата приказна се сите оние кои веруваа во Боки дека конечно застанал на прав пат, најголема жртва од сите тие е токму Ацо Кабранов, човек кој секогаш на сите им верува затоа што мисли дека сите се како него, добри, чесни, искрени, затоа што Ацо е таков човек, еден од ретките луѓе во земјава кој секогаш бил чесен и лојален и добронамерен, штета што многу луѓе како Боки ја искористија таа негова добрина.