БОКИ 13-КА НА КОНЦЕРТОТ НА ЛОЗАНО СЕ ПОЈАВИ ЦЕЛИОТ МАСКИРАН ВО АСТРОНАУТ

0
1000

Боки 13-ка на концертот на Лозано се појави целиот маскиран во астронаут.