Божиновски : Лицемерно е да се врши притисок врз Заев за ,,Монструм”.

0
1321

bozinovski

Многу е едноставно : Албанското малцинство повеќе од десет години лицемерно молчи за монтираниот случај ,,Сопот”, чии активни актери беа чаушите од ДУИ. Невини луѓе лежат во затвор… Истите чауши се активни актери и во монтирање на случајот ,,Монструм”. Пак со години молчи Албанското малцинство и гласа за ДУИ. Лицемерно е денес да се врши притисок врз Заев, да им ја објави вистината. Аца Антич во интервју призна дека прислушуваните разговори се автентични! Зар не е најлогично ДУИ и АЦА да се најгласни во барањето Заев да ги објави снимките? Колку што е логично дека нивниот злокобен молк значи СОУЧЕСНИШТВО!

Од фејсбук sидот на новинарот Зоран Божиновски