Божиновски: За мене Заев не е зајко и е десет нивоа над вмровските криминалци

0
1817

Стоко неписмена : Научи дека ЗОРАН ЗАЕВ овде кај мене не е ЗАЈКО, ниту било што друго смислено од вашата болна и дефектна ДПМНЕ багра! Овде кај мене е ПРЕМИРЕ со тоа име и презиме, го критикувам и јас, заедно со тие под него, ама десет нивоа е над ЧУДОВИШТЕТО и монстрмите околу истото 11 години што не убиваа и прогонуваа!

Со ЗАЕВ ќе се расправаме аргументирано и критичко, до фаза на негово евентуално застранување. Во што не верувам, ама оставам простор и тоа да се случи…

Секој што ќе се обиде ова да го злоупотреби ќе биде бришан и блокиран. Ајт!

Денес сум ШВАЈЦОВАН на случај ШПИОН, со осудени и вратени од повторно судење со РЕСТПЛОВИ од ШПИОН, кои се пак по желба на ВРХОВЕН кај ПРЕВАРА, кој пак ШПИОН не смее да го решава оти ќе дојде до еден трагикомичен распад…

Мене ме ШВАЈЦОВАА у предмет кај мојот драг пријател, судијата ВЛАДИМИР ТУФЕГЏИЌ кој ме посетуваше у притвор и ме храбреше : ,,…држи се Зоране, ќе победи ВИСТИНАТА!,,, а ТУЖИ ме тужитељка БЕТИ која ме храбреше у СЈО у Јуни 2016 со зборовите : ,,…Зоране издржи, па ние сме твој пријатели, ќе бидеш ослободен!,,

Сакам да кажам дека во РМ станува лудо и незаборавно. Се гледаме кај ТУФКЕ на 17 мај оваа агодина у 12:30 часот. Мене ми е ДОСТА, а на вас!?

Фејсбук статус на Зоран Божиновски