Бодигардот на Заев, Сашко Салин : Немам ништо со инцидентот во Струмица, се работи за пресметка меѓу 20 лица кои нападнале казино со стапови

0
340
Во врска со насловите и шпекулациите пласирани од некој портали, дека сум вмешан во тепање на лице одговорно тврдам дека не сум бил дел од таквите случувања. Пропатно распрашувајќи се за настанот добив информации дека “нападнатите лица” на видео снимката не биле само двајцата туку биле 20-тина души од с.Баница.
Истите претходно извршиле напад на вработени во казино со дрва, камења и ладно оружје.
Фејсбук статус на Сашко Салин, бодигард на премиерот Зоран Заев.