БОГ ДА ЧУВА И ДА БРАНИ, ШТО ЌЕ ПРАВИМЕ СО ОВОЈ ТОРКО, СО ОВАА СЛЕПОЌА: МИЦКО УШТЕ МИСЛИ ДЕКА СДСМ И ДУИ САМИ СЕ ТЕПАЛЕ НА 27-МИ АПРИЛ!?!?!?!?!?!

0
2148

Тужице мајко, наместо да го осуди 27-ми април, да се дистанцира од таа кланица, да повика на цивилна политичка борба, лидерот на опозицијата шири некакви шизофрени теории на заговор според кои СДСМ и ДУИ сами се тепале на тој ден?!?!!? Па добро, колку е глуп овој човек?!?!

На прашање на новинарката Сања Васиќ, зошто тој и ВМРО ДПМНЕ не застанале зад протестите на комитите пред собрание по договорот со Грција, Мицковски изјави вечерва:

– Ние бевме свесни дека има сценарио ВМРО ДПМНЕ да биде вовлечено во насилство со што ќе и беше нанесена штета, исто како што беше вовлечена партијата во сценариото на 27-ми април од што најголема корист имаше Зоран Заев.

?!?!?!?!?!?!?!?! ЦЦЦЦЦ, ШТО ЌЕ ПРАВИМЕ СО ОВОЈ КОПУК, СО ОВАА НЕСРЕЌА?!?!

Извор : Мактел.Мк