Богоев: Шамари за Груевски, следи нокаут!?

0
551

bogoev-607x320

“Убаво рекол некој, “Пази што посакуваш, може да ти се оствари”. Груевски посака “4-5 шамари јаки пред камери”, па еве му се исполни. Прво американскиот, сега германскиот амбасадор…до 5 дури дојде да не биде нокаутиран!?”, напиша на својот Фејсбук претседателот на СДММ Стефан Богоев.

bogoev fb