Богоев : Завршува изведбата на Спортско – адреналинскиот парк, кај Алпинистичката карпа

0
482

Завршува изведбата на Спортско – адреналинскиот парк, кај Алпинистичката карпа. Деновиве се поставуваат реквизитите за адреналинскиот дел.

Веќе се завршени игралиштата за фудбал и одбојка на песок, скејт паркот и детското игралиште.

Погледнете

#ЗеленКарпош