Богоев: Да ги смениме имињата на нашите WiFi мрежи во „Збогум Никола“

0
293

стефан

“Ајде сите да ги смениме имињата на нашите Wi-Fi мрежи во „Збогум Никола”. Нека зрачи насекаде, нека знаат сите дека си заминува и дека ќе одговара!”, пишува на својо тпрофил на Фејсбук претседателот на СДММ и пратеник, Стефан Богоев.

сте