БОГАТА ЖЕТВА НА АГЕНЦИЈАТА ,,РЕЈТИНГ” КОЈА ЗА ДВЕ И ПОЛ ГОДИНИ ДОБИЛЕ РЕЧИСИ МИЛИОН ЕВРА ПАРИ НА ГРАЃАНИТЕ

0
742

Една од омилените владини агенции Рејтинг во минативе 2 и пол години од Владата и општините предводени од СДСМ добила речиси еден милион евра.

Во август 2021-ва од Владата добиле 300.000 евра, а Владата кон Спасов била дарежлива и во 2022-ра, кога им дале 420.000 евра за промоција на македонското вино во Белград.