БОБИ ХРИСТОВ ЈА МАСАКРИРА ПРАТЕНИЧКАТА ОД ВМРО ДПМНЕ, ПЕШЕВСКА: Како не ви е срам сите од опозицијата да дојдете во собрание да земете дневница и патни трошоци и потоа да си заминете дома за да и наштетите на власта?!?!

0
3338

– Како можете така неодговорно да дојдете сите во собрание да земете дневници и патри трошоци и потоа да си заминете дома за да власта нема кворум, имате ли вие одговорност?!

Боби Христов запука по пратеничката Жаклина Пешевскаод ВМРО ДПМНЕ на Топ Тема.