БОБИ ХРИСТОВ ДО МИЦКОСКИ : ЗНАЕВ ДЕКА ЌЕ ЛАЖЕШ ВО ЕМИСИЈА ПА ТИ СПРЕМИВ ТВОИ ВИДЕО ИЗЈАВИ

0
4181

– Знаев дека ќе демантирате и одрекувате она што сте го рекле па ви спремив ваши видео изјави за да ве спречам да лажете во емисијава.

– Се извинувам но не можам да ви дозволам да лажете во емисија.

– Зошто лажете за киднапиран пратеник кога за тоа нема докази плус самиот пратеник објасни каде бил и зошто така гласал.

– До кога друг ќе ви е виновен за вашите неуспеси.

Боби Христов денеска се напил малце појака доза кафе ма го размонтира лидерот на ВМРО дел по дел, математички прецизно!