БЛАМАЖА ЗА МАКЕДОНИЈА : Еве го образованието на Адеми, во село Тработивиште – Делчевско има повеќе професори од ученици! МЛАДИНАТА ЈА НАПУШТА МАКЕДОНИЈА!

0
703

11130617_10204196752383798_1485289811_n