БЛАДАЊАТА НА ЧОМОВСКИ НА ТВ ТЕЛМА!

0
2298

БЛАДАЊАТА НА ЧОМОВСКИ НА ТВ ТЕЛМА!

НА ЧОМОВСКИ МУ СМЕТА ШТО СДСМ НЕ МУ ЧЕСТИТАЛ НА ДПМНЕ ШТО НАВОДНО ГИ ДОБИЛ ИЗБОРИТЕ?

МОРА ЧОМОВСКИ ДА ПИЕ НЕКОИ АПЧИЊА “АЛА ГРУЕВСКИ” КОГА КОНТИНУИРАНО СЕ БРУКА КАКО ВОДИТЕЛ!

АЈ НЕЈСЕ БИЛ “БИЛ НАСТИНАТ”!

Фејсбук статус на Тито Илија Беличанец