БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИЛИЈА ЈОВАНОСКИ И СДСМ ПРИЛЕП ПОСЛЕ 6 ГОДИНИ ВО ПРИЛЕП СЕ ВРАЌА ФУДБАЛОТ НА ГОЛЕМА ВРАТА!

0
303

Благодарение на Општина Прилеп и градоначалникот Илија Јованоски и СДСМ денес во Прилеп после 6 години се игра куп натпревар помеѓу Победа и Вардар.

Да не се заборави.