БИЉАНА СЕКУЛОВСКА СО КОМЕНТАР ДО СЕРО : СРАМНО Е ДА ГО СПОРЕДУВАШ РЕЖИМОТ НА ГРУЕВСКИ СО ВЛАСТА НА ЗАЕВ!!!

0
1660

Морам да ти кажам Геро, не може да има споредба, ама баш никаква, на власта на Заев и режимот на Груевски што се однесува до слободата на медиумите. – Биљана Секуловска со фејсбук коментар кај Геро.