БИЧИКЛИСКИ ЦИТИРА СТАТУС НА ЈОЦИ : ДАНЕЛА ДОКОЛКУ ФОРМИРА ПАРТИЈА ТОА Е ЛОШО ЗА НЕА, ТАА НЕМА ДА ОСВОИ НИ 5.000 ГЛАСОВИ СО ТРОЛ ФАРМАТА НА ФЕЈСБУК, ТАА И ДРУЖИНАТА НА ФИЛИП ВИКАНИ МЕРИОТ ДВА СЕ ЖИВИ СМЕЈУРИИ

0
749
  • Данела би можела да собере 50.000 гласа на следните избори ха ха ха, смејурии, пошто Филип и дружината викани низ чаршија Мериот 2 под покровителство на Груевски се во филм дека 50.000 гласа паѓаат туку така од небо а Данела е прејака иако жената појма нема од една наука за која се вика избори за која се учи на факултет имено сосе психологија на толпата.

    Не и го измериле рејтингот кој е патос а не и кажале дека една Левица има два партеници а на ниво на Скопје едвај собра 20.000 гласа, она ќе освоела 50.000 гласови со трол фармата на фејсбук. Скроз забавно ќе биде кога Данела нема да освои ни 5.000 гласови единствени 1.000 гласови во Ѓорче а јас навивам да формира партија која што ја убедуваат нејзините другарчиња и да се распаднат потоа.

Бичиклиски во ,,Шеш Беш” цитира статус на Јорданка Ивановска – Јоци.