БИСЕР НАД БИСЕРИТЕ НА КОЦЕ КАБАНА: ОВОЈ ПЕТРЕ ГО СЛУША ГЛАСОТ НА НАРОДОТ, МЕНЕ ТОА МИ Е НЕСФАТЛИВО, АБЕ ПРАВИШ ПРОЕКТ И ТЕРАШ, КАКОВ НАРОД КАКВИ БАКРАЧИ?!?!

0
566

– Овој Петре прави многу чудни работи, често менува планови и проекти со изговор го слушал гласот на народот, тоа мене ми е несфатливо. Се знае како се работи, правиш проект и тераш, нема тука ама чекај вака ќе биде така ќе биде, тоа е само изговор дека не му се работи… Еве се предомислија со Универзална Сала, народот се бунел, мене тоа ми многу чудно…

Коце Трајановски со легендарна изјава на Куртон Алфа, само покажува со кој мајндсет беше Груевизмот, гласот на народот беше на последно место, така и дојде до Скопје 2014-та во кој се фрлија 1 милијарда евра а од тоа речиси пола е украдено…