БИЗАРНО И ОДВРАТНО – ОТКАКО ЏОНИ ДЕП И СЕ ЗАКАНИЛ НА АМБЕР ХЕРД ДЕКА ЌЕ ЈА ОСТАВИ ЛУДАЧАТА МУ СЕ ПОСРАЛА ВО КРЕВЕТ ПА НА КРАЈ ГИ ОБВИНИЛА КУЧИЊАТА

0
1045

Оние кои ја следат стотици милиони долари тешката парница меѓу Џони Деп и Амбер Херд веројатно ќе се согласат дека најбизарен детал од нивната опасно токсична врска е оној дека после кавга во која ѝ рекол дека ќе ја остави, лудачата му се посрала во кревет. И се нашол некој тие сведочки зборови од Деп да ги „легне“ на музиката од „Nothing Else Matters“.