БИЗАРЕН СТАРТ НА ЗАСПИ АКО МОЖЕШ НА ТВ АЛФА – БАТХЕД ОД ДУОТО БИВИС И БАТХЕД ПАК ЧИТАЛ КНИГА : МАКЕДОНЦИТЕ СЕ ПОТОМЦИ НА ЏИНГИС КАН?!

0
595

Батхед од дуото на Бивис и Батхед пак читал книга, но очигледно некоја заебанција повеќе од што едукативно или некој историски факти.

Бивис ја започна емисијата на куртон ,,Алфа ТВ” со бизарен старт и тврдење дека македонците биле потомци на Џингис Кан?! Па што е ова бемти?!

Очигледно ваму во дувлото кај што ги мачкаат со унгарско масло се претераа со цртани гледање и тоа почнува да влијае штетно наместо поучно кај гледачите!