БИДНА И ОВАА РАБОТА, ЖЕНИТЕ ЗА ДЕЦА ОД ЕПРУВЕТИ ПОЧНАА МАСОВНО ДА СЕ РОКААТ – МАРИЈА ШЕРИФОВИЌ СТАНА МАЈКА, ДОБИ МАШКО БЕБЕ ОД СУРОГАТ МАЈКА, НЕКА И Е ЖИВО И ЗДРАВО СИНЧЕТО!

0
959

Мегапопуларната пејачка Марија Шерифовиќ добила бебе, открива „Блиц“. Детето кое го посакувала со години се родило на почетокот на декември. Марија Шерифовиќ стана мајка на преслатко момче со помош на сурогат мајка.

Ова е најважниот ден во животот на пејачката. Во нејзиниот дом од денеска е нејзиниот син, а Новата година ќе ја дочекаат заедно, нашишала на социјалните мрежи една од најдобрите пријателски на популарната Марија.