БИДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ ДА НЕ ВИ СЕ СВРТИ: Бројачот на јавен долг во Македонија повторно достапен!

0
1209

Откако Македонската академија на науките и уметностите (МАНУ) го тргна бројчаникот кој во живо ги покажуваше статистиките на јавниот долг, денеска отворен е нов блог за тоа колку државата се задолжува секоја секунда.

Владата секоја секунда? Колку јавен долг има секој од нас? Колкава e каматата? Дознајте на javendolg.mk