БЕТМЕН, АНЕ ЛАШКОСКА, АНЕТА СТЕФАНОВА И ГОМНОТО ОД ЕМИСИИТЕ НА МИЛЕНКО, НИКОЛА СРБОВ СЕ НОВИОТ ИК НА ВМРО-ДПМНЕ КОЈ ЌЕ ГО ВОДАТ КОН ПОДОБРА ИДНИНА?!?!

0
3301

,,ВМРО-ДПМНЕ избра нов Извршен Комитет! Едногласната поддршка од Централниот Комитет е голема обврска за секој од нас“-напиша Антонио Милошоски на својот ФБ профил.
Тој вели дека му е чест  што во тимот им се придружуваат докажани луѓе како:
– Проф. Драги Димитровски
– Д-р Игор Николов , нефрологија
– Проф. Христијан Мицкоски, ген.секретар
– Зеќир Рамчиловиќ, пратеник
– Александар Николоски, меѓ.соработка
– Џери Наумов, странски инвестиции
– Златко Перински, м-р човечки ресурси
– Никола Србов, м-р историчар
– Славе Трпески, катастар
– Ане Лашкоска, пратеник
– Сеад Солаковски, лекар од Лабуништа
– Марио Цветковски, Куманово
– Дијана Транталовска, ветеран
 Богдан Илиевски Бетмен, граѓ.активист
– Светлана Колариќ, К. Вода
– Александар Георгиев, портпарол
– Дејан Јовановски, спортист/ кошаркар
– Анета Стојановска Стефанова
– Армен Незири, Дебар

+ Илија Димовски, Антонио Милошоски, Влатко Ѓорчев, Коце Трајановски, Никола Попоски, Никола Тодоров, Даниела Рангелова, Владимир Неловски, Нермин Теловска, Зоран Савевски.

Пожелувам на сите да работат со чест кон ВМРО, и со достоинство за Македонија!-напиша Милошоски.

Во ИК ги нема повеќе Гордана Јанкуловска,Емил Димитриев кој беше и генерален секретар, Зоран Ставревски,Миле Јанакиески,Владимир Пешевски,Мартин Протуѓер…