Бети & Педери од ДПМНЕ маршираат и профитираат во Москва!

0
2788

elizabeta-kanchevska

Почитувани големо Македонци, убаво е ова да го знаете кога одите во посета на Музејот на ВМРО. Кога ги гледате прекрасните слики во музејот, кога „дишете„ воздух во музејот и очекувате да бидете вдахновени од МАКЕДОНСКАТА РЕВОЛУЦИОНЕРНА ИСТОРИЈА, сепак претходно имајте предзнаење дека во ЗДЕЛКАТА со сликите има „вградено„ личен профит ама и многу љубов од ХОМОСЕКСУАЛНА ВРСКА… Споено е корисно и убаво!

11899858_130462753963600_8705994229842998978_n

Имено, сликите се изработени во Москва, во студиото ГРЕКОВ. Министерката Елизабета Канческа Милеска мислела на својот личен и профитот на фирмата која ја испратила од Скопје (ДПМНЕ Друштво со Неограничена Неодговорност, регистрирано за трговија со името на Република Македонија!!!), ама мислела и на љубовните маки на амбасадорот хомосексуалец во Москва, Илија Исајловски и неговата пламена ПЕДЕРСКА врска, која „захтева„ многу кеш… Е така, Канческа Милеска во договор со Студио Греков од Москва, издејствувала сликите да бидат платени 500.000 евра поскапо, па вишокот да биде вратен кај ДОГОВОРУВАЧИТЕ (БЕТИ И ИЛИЈА ПЕДЕРОТ, амбасадорот де). Немам точна информација колку од чистата добивка од 500.000 евра добил ИЛИЈА, а колку Бети&ДПМНЕ, ама сигурно знам дека делба имало. Посредник во оваа зделка со Греков е Андреј Соколов Петрович.

Инаку, Илија Исајловски номинално е амбасадор на Република Македонија во Русија, ама поради страстната љубовна врска со Игор Матив, негов „дечко„ од Украина, кој буквално го „цица„ партнерот Исајловски и постојано има финансиски и „физички„ побарувања, Амбасадата на Република Македонија во Москва личи на ПЕДЕРСКА ЈАВНА КУЌА!!!

Вработени од амбасадата веќе подолго време го опоменувале Исајловски дека покрај посетите на Игор Матив, сосема е непристојно сред бел ден да доаѓаат и млади Руси, видно „педерски„ облечени и настроени и дека на Македонија по дипломатски приеми видно и се подсмеваат амбасадорите од соседните земји на Македонија, Исајловски не обрнува внимание и си тера по свое. Вработените од амбасадата се обраќале и до екс министерот за надворешни работи, Антонио Милошоски, ама брзо сфатиле дека и тој гледа благонаклоно на „позадинските„ дипломатски активности на Илија Исајловски…

Најавено ми е и очекувам нови детали за случувањата во Москва. Дотогаш, при посети на музејот на ДПМНЕ, пардон ВМРО, кога вдишувате историја, сетете са на педерите и профитерите од Москва…

Извор : БуреВесник