БЕСНО ДИВО КУЧЕ УЛИЧАРСКО ФАШИСТИЧКО КОЕ СИТЕ НЕ ИЗМАМИ ДЕКА Е БРОКЕР И ЕКОНОМИСТ НО ВО СУШТИНА ТОЈ Е ПРОПАЛИЦА, УЛИЧАР, БАРАБА, КЛОШАР, ГАД, МААЛСКИ МАНГУП, КРИМИНОГЕН ДЕЛИКВЕНТ!

0
3217

По се што направи во декадата режим, по кланицата на 27-ми април, својата политичка кариера да ја завршиш со тепачка во собранието со претседателот на собранието, ебати клошарот, ебати гадот, стока ненормална!!!

Со тепачката буцкаш меѓуетнички судир, крв да се лие по улиците, не ти е гајле за државата за народот, иако си договорил ист таков закон кога правеше влада, глумиш лудило до крај, се удвараш на ќосињата, конечно докажуваш дека ти си тој што договараше насилие, тепање, на пратеници, на новинари…

Гадура уличарска, багабонт, деликвент, стока која успешно глумеше толку долго брокер, економист, патриот, државник…

Свиња одвратна, овој има ментален капацитет за советник во општина Зрновци а не да биде лидер на една земја и еден народ, гомно едно скапано смрдливо!!!