Беличанец: Од изјавата на Александар Николоски јасно е дека на ВМРО-ДПМНЕ му фуфка од избори

0
399

Од изјавата на политичкиот дилетант Николовски познат на ФБ како “ЛИГЊА” јасно е дека на ВМРО-ДПМНЕ му фуфка од избори и покрај изјавите на Мицковски дека е 102% сигурен дека ќе “ПОБЕДИ”!

Фејсбук статус на Тито Беличанец.