БЕКТЕШИ ДО НОВИНАРОТ НА ТЕЛМА КОЈ УПОРНО ПРАШУВА ЗА МАКПЕТРОЛ: НЕ СИ ТИ ТОЈ КОЈ ТРЕБА ДА МИ ДРЖИ ЛЕКЦИИ ТУКА СИ ДА ПОСТАВИШ ПРАШАЊЕ

0
364
  • Вие не сте тука повикани да давате коменатари, туку да поставувате прашања, ако мислите дека на прес конференција може да давате коментари тогаш може тоа да го направите во вашите емисии и вие лично и вашите колеги, да ги повикате тие луѓе кои што сакате да ги прашате и потоа да дебатирате. Мислам дека не е местото за да се дебатира туку да се поставува прашање а наше е да одговориме.

Бектеши до новинарот на Телма, Огнен Чанчаревиќ.