БЕЗ АДМИНИСТРАЦИЈА, БЕЗ РЕЖИМСКА ТОРТУРА, ЗОРАН ЗАЕВ СЕПАК ДОБИВА СЕ ПОВЕЌЕ ПРИВРЗАНИЦИ, НАРОДОТ СЕ БУДИ: Фан групата на Зоран Заев достигна бројка од 100 000 фанови!

0
1298

11049117_1427223627593889_3702286728427468551_n zoranzaevfb