БЕДНОТО РЕЖИМСКО КУРТОН АНКЕТАРЧЕ КОНЕЧНО РАЗОТКРИЕНО: Рокаа бомби во суд во кои Влајче мести анкети за вмровците!

0
2013

Во 2 од пуштените бомби во судницата за предметот „Титаник“, разговараат Владимир Божиновски, координатор на центарот за истражување на јавното мислење на ИПИС и ексминистерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески.

Во разговорите Божиновски му вели дека, според резултатите од анкетата, проблем за изборите во 2011 година е четвртата единица: „И јас се изнервирав многу Ништо, ти ќе си продолжиш јако до крај и тоа е тоа“.

Миле му вели дела е разочаран од анкетата во четворката. Божиновски му одговара дека можно е да има направено маргинална грешка од +/-3%: „Не се секирај ти. Ти реков дека сме на граница. Утре ќе ја повторам анкетата уште еднаш“.

Извор: а1он.мк