БЕДНИ БЕДНИ ГНАСНИ ЛИГАВИ КУРТОНИ, ПОСЛУШНИ ПАРТИСКИ КУТРИЊА: БИВИС И БАТХЕД ОД ЗАСПИ АКО МОЖЕШ НЕ СОБРАА ДОВОЛНО ХРАБРОСТ И НОВИНАРСКА ЧЕСТ ЗА ДА ГО ПРАШААТ АНТОЊО ЗА ШТО БИЛ ОСУДЕН ВО ГЕРМАНИЈА!

0
171

Еј, два саата емисија на национална тв и да не собереш храброст и минимум новинарска чест да го прашаш ХЕР ФЛИК АНТОЊО за што тоа бил осуден во Гермнанија па криел над 15 години?!?! Па лажеше дека не бил осуден за да излезат документи дека е осуден со казна од 800 евра за фалсификување документи и кражба?!?!?! Еј човекот е пратеник бил и министер, тоа не се приватни прашања на некој анонимус, он е функционер и треба да каже за што бил осуден, јавноста тоа заслужува да го знае па дури и гледачите на ТВ КУРТОН АЛФА!!!

Какви бедни бедни лигави гнанси куртони кои себеси се дрзнуваат да се наречат новинари, тоа е тоа ВНРВНО КУРТОН НОВИНАРСТВО кое го обожава ВМРО ДПМНЕ затоа што таму нема тешки прашања, само имаш ПР ТЕАТАР!!!

И ова вакво ВМРО ДПМНЕ сака да се врати на власт за повторно да промовира вакво новинарство и да прогонува непослушни медиуми и новинари кои поставуваат тешки прашања, пак ќе мора да трчаме по нив со телефони, пак ќе бидеме тепани, казнувани, затварани, ништо се нема сменето во ВМРО ДПМНЕ од падот на Груевизмот!

СЕ Е ИСТО САМО ЊЕГА НЕМА!!!