БАЧЕВ : КРМОВ МРМОРЕЛ ЗА МОЕТО ОБРАЗОБАНИЕ, ЈАС ЗАВРШИВ ШКОЛО ВО ЈУГОСЛАВИЈА СО ВИСТИНСКО ЗНАЕЊЕ, ЗА РАЗЛИКА ОД НЕГО КОЈ Е СО ВЕЧЕРНО ШКОЛО

0
804

🔻Ми пренесоа во партија дека овој нешто мрморел синоќа околу моето образование.

Ама ајде, ќе поминам преку неговата лага и навреда, можеби инсталираниот пратеник бил нафиксан оти десетина години е регистриран во Полициската управа во Штип како наркозависник. Башка не му кажале дека сите ние што завршивме школи во Југославија завршивме со вистинско знаење за разлика од него што нема ниту факултетско образование или народски кажано е со вечерно школо.

🔻Ех мори, жална моја Македонијо, во Собрание ти седат неписмени дрогираши, па, терористи, педери, криминалци, бандити, предавници..И после државата ни била ваква, онаква, никаква!

Фејсбук статус на Јанко Бачев, лидер на ,,Единствена Македонија”.