БАТХЕД ОД АЛФА ДО БИВИС ОД ЛИДЕР: ЗЛАТЕВ ОТСЕКОГАШ ГО ИНТЕРЕСИРАЛЕ ПАРИТЕ

0
574
  • Морам да признаам Златев го познавам многу години, баш многу години и човекот од секогаш е бизнис ориентед уште од 18-19 години.

Батхед од Алфа ТБ до Бивис од ,,Радио Лидер”.