БАТЕ ГЕЛЕ, ИВИЦА КОНЕСКИ И КОЦЕ ТРАЈАНОСКИ И УШТЕ 20 ДУШИ СЕ СОБРАА ПРЕД АПЕЛАЦИЈА ВО ИСЧЕКУВАЊЕ ЗА ОДЛУКАТА ЗА ОДЕЊЕ ВО ЗАТВОР НА ГРУЈО

0
1522

БАТЕ ГЕЛЕ, ИВИЦА КОНЕСКИ И КОЦЕ ТРАЈАНОСКИ И УШТЕ 20 ДУШИ СЕ СОБРАА ПРЕД АПЕЛАЦИЈА ВО ИСЧЕКУВАЊЕ ЗА ОДЛУКАТА ЗА ОДЕЊЕ ВО ЗАТВОР НА ГРУЈО