БАСИ МАЈКАТА БАСИ – ОТКАКО ОВА СКОПСКО ПЕДЕРЧЕ ЈА НАКОДОШИ ПРИЛЕПСКА ПОБЕДА ЗА МЕЧОТ СО ПЈУНИК ПА ТАА ОТПАДНА ОД ПРВА ЛИГА И ДОБИ ЗАБРАНА 7 ГОДИНИ ДА НЕ НАСТАПИ НА НАДВОРЕШНА СЦЕНА, ПА СЕГА МИЛЕНКО ЌЕ ГО ОПРАВАЛ ВАРДАР, САКАЛ ДА СЕ ПРИКЛУЧИ КОН РУСКАТА ФУДБАЛСКА ЛИГА?!

0
1150

Откако по негово сведочење пред многу години на мечот Победа – Пјуник, Миленко со лажно сведочење за лажирање на прилепскиот фудбалски клуб ја закопа со 7 години забрана во настап на меѓународна сцена и отпаѓање од првата фудбалска македонска лига, иако самиот има патолошка омраза кон Победа каде порано често ја изразуваше на неговиот форум сега ова дебело скопско педерче сака да ја оправа и руската лига?! Ќе се приклучел кон руската фудбалска лига?!

Баси мајката баси, кога стигна оваа фукара да оправа фудбалски клубови и да формира јавно мислење јасно е до каде е и руската и македонската фудбаллска лига.