БАНДИТИТЕ СЕ РАЗБЕГАА ПО СВЕТОТ ПРЕД ДА БИДАТ ПРАТЕНИ НА ДОЛГ ПРЕСТОЈ ВО ИДРИЗОВО: Сашо на Санторини, Грујо во Израел, Ставревски во Њујорк, а сега и Пешевски фатен во Барселона!

0
602

Screenshot_5

Вицепремиерот Владо Пешевски кој се “прослави“ со тепањето на улица на новинарот Саше Ивановски – Политико, горештините во Скопје ги заменил со престој во Барселона, Шпанија. Читател на Либертас пред малку ни испрати фотографија од вицепремиерот во трговскиот центар Драгонал мар во Барселона.