А ТЕК НИЕ КОЛКУ ЖАЛИМЕ НЕМАШ ПОЈМА

0
358

Аленсандар Пандов на денешите протести на ВМРО-ДПМНЕ најави дека жалел што не е во затвор, а тек нас колку ни е жал може да замисли.