А ЗИНЕ, ЛАЖЕ: 10 НАЈГОЛЕМИ ЛАГИ НА МИЦКОВСКИ ВО ДУЕЛОТ СО ЗАЕВ!

0
3504

Лагите на Мицко во дуелот со Заев на МТВ:

1. Излажа дека Заев се возел во скапиот мерцедес од 600.000 евра

2. Излажа дека МНТ бил поплавен од синоќешниот дожд (се поплави Драмски театар)

3. Излажа дека не бил асистент на татко му на Машински факултет (бил во 2002г.)

4. Излажа дека јавниот долг е зголемен на 49% (Намален е од 47.7% на 47.2%)

5. Излажа дека имал само 3 хидроцентрали (има 5)

6. Излажа дека хидроцентралите ги изградил со професорска плата (професорската плата е 40.000 денари, вредноста на хидроцентралите е 10 милиони евра)

7. Излажа дека хидроцентралите ги изградил пред да стане политичар ( хидроцентралите се изградени во 2015г. кога бил советник на Груевски a потоа станал и директор на ЕЛЕМ)

8. Излажа дека тој не учествувал во настаните од 27-ми април 2017(го има на видео снимките пред вратата на Собранието)

9. Излажа дека му бил советник на Груевски бесплатно (го советувал 2 години за месечен надомест од 1.500 евра)

10. Излажа дека МТВ работи добро, напротив, МТВ е режимска руина!

Овој човек нема карактер. Овој човек го лаже македонскиот народ гледајќи го во очи. Овој човек не ја заслужува довербата од граѓаните!