А бе на кого вие со овие полициско-удбашки приказни?

0
701

Слушам, читам Груевски се жалел дека му се заканувале дека ќе го ликвидираат. И тоа во кафана седел со семејството и Миленце ли беше,па до нивна маса седел некој познат криминалец,така ли беше?

А бе на кого вие со овие полициско- удбашки приказни? И што? Треба да се потресеме, за тоа сега да зборуваме,што? Па ние со свои уши ги слушавме како нарачуваат ендеци, уривање, сотрување, шамари, легнување на земја, ливче да снема, таквото за вреќите со гласачки ливчиња, ѕидови три метра да не го гледале комшиите, мерцедесот ќе го користи кога нема новинари, тефтерчиња за новинари и судии, спружување на насловни…..па Хорхе ги помилува.

За мир в куќа!

Е па како пак не се мирни, од сто се плашат,ако се било дело на странски служби?

Емилија Лазаревска фејсбук статус