АЈ ШТО ИМ ПОМОГНА НА ПОПИСОТ СО БОЈКОТОТ УШТЕ И ГИ ФАЛИ НА ТВ – АПАСИЕВ: МНОГУ ГИ ЦЕНАМ ПОЛИТИЧАРИТЕ ОД ДУИ, ТИЕ СЕ АКАДЕМИЦИ НА СИТЕ ОСТАНАТИ, ТИЕ СЕ ЕДИНСТВЕНА ПАРТИЈА КОЈА ВОДИ ПОЛИТИКА ВО ЗЕМЈАВА, СИТЕ ДРУГИ ТЕРААТ БИЗНИС

0
929

 

Ова е многу самоубиствен и интересен ТВ настап на лидерот на ,,Левица” кој сне само што им помогна да го бојкотираат пописот сега и ги фали оние за кои тврдеше дека се најголема елементарна непогода во земјава, АПАСИЕВ: Многу ги ценам политичарите од ДУИ тие се академици на сите останати, тие се единствена партија која води политика во земјава, сите други тераат бизнис.