АЈМО НАРОДЕ СИТЕ ЗАЕДНО: ИВИЦА КОЊЕВСКИ СЕ ЗАКАНУВА ДЕКА ЌЕ ГИ ТУЖИ СИТЕ ШТО ЌЕ ГО НАРЕЧАТ КРИМИНАЛЕЦ НА ФЕЈСБУК И ТВИТЕР!!!

0
2135