(ВО ЖИВО + ВИДЕО) АЈМО НАРОДЕ НОВА ПО ОПАСНА КРИМИНАЛНА БОМБА ОД КЛЕПТОМАНСКАТА БАНДА НА ВМРО-ДПМНЕ ВО 14:00 ЧАСОТ!

0
893

Screenshot_3

 

Бомбата од криминалот на бандата на власт ќе може да ја проследите во живо на следниот линк ОВДЕ