АЈДЕ БЕ ВМРОВЦИ, КАЈ ВИ Е РАКИЈАТА И ЗЕЛКАТА?!

0
641

Аааааааај бе вмровци, абе кај ви е тоа ракијата и тоа зелката бе вмровци?!