АЈДЕЕ : ПРЕСТАВНИКОТ НА АДВОКАТСКА КОМОРА ВО ВЛАДИНОТО ТЕЛО ЗА СУДСКИ РЕФОРМИ БАРА СЛУЧАЈОТ ИМПЕРИЈА ДА СЕ УКИНЕ?!?!

0
944

– Ако паднат казни за РЕКЕТ, тоа значи дека случајот ИМПЕРИЈА треба да се укине затоа што се контаминирани доказите а обвинителите сега се обвинети и ИМПЕРИЈА се измислила за да се случи РЕКЕТ!

Ова во емисијата КОД го тврди адвокат Александар Тумановски?!?!? Значи преставникот на Адвокатска Комора во владината комисија за судски реформи бара амнестија за Орце Камчев само затоа што обвинителката му побарала пари за да го ослободи од кривична одговорност?!?!

Значи доказите не се веќе докази, криминалот веќе не е криминал, 12 милиони евра даночна евазија не се случиле само затоа што Боки и Катица се полакомиле?!?!

ВАКВИ ЛУЃЕ ТРЕБА ДА ГО РЕФОРМИРААТ МАКЕДОНСКОТО СУДСТВО?!?!