АЈДЕЕ, ПАНДОВ СИ ЈА ОТВОРИ ДУШАТА: ГОДИНИТЕ СО ГРУЕВСКИ НА ВЛАСТ БЕА ЗЛАТНИ ВРЕМИЊА ЗА МАКЕДОНИЈА, НИЕ ВМРО ДПМНЕ ТОА СЕ БОРИМЕ ДА ГО ВРАТИМЕ!

0
665

– Годините кога Груевски беше премиер се години на економски, културен, спортски и национален прогрес, златни времиња за оваа држава и ние тоа ќе се обидеме да го вратиме со пораз на СДСМ на овие локални а потоа и на наредните предвремени избори!

Пандов се опушти малце па си кажа што му лежи на душа, срце оно златно куртонче режимско… Сонувал он за златните времиња кога долгото раче на ВМРО брцаше длабоко во народната каса и добро се живееше, како богови беа не ги фаќаше ни закон ни устав…