АЈДЕЕ, ОВОЈ СИ ИГРА МАЈТАП СО СИТЕ : ТОШО ПЕТРОВ ПИШМАН АЏИЈА, ЈА ПОВЛЕЧЕ ИНИЦИЈАТИВАТА ЗА ПОТПИСИ ЗА НОВ РЕФЕРЕНДУМ!

0
544

Претседателот на Светскиот македонски конгрес Тодор Петров ја повлече иницијативата за собирање на 150.000 потписи за нов референдум за името.

Претседателот на Собранието Талат Џафери на пленарната седница штотуку информира дека Петров ја повлекол иницијативата за собирање 150.000 потписи за одржување нов референдум за името.