АЈДЕЕ МИЦКО САМ СИ ПРИЗНА ВО ИНТЕРВЈУ ЗА МКД.МК: Не сме веќе на власт, не може да крадеме милиони евра, и затоа мораме да ја продадеме партиската зграда, која исто ја украдовме од парите на народот, ама сега ќе си ги лапнеме паричките

0
1561

Човекот сам си призна дека веќе не се на власт и не може да крадат?!?! И затоа ќе ја продаваат партиската зграда?! Која сите знаеме дека е пљачка од народните пари!

БРУКА!

Целото интервју, ОВДЕ.