АЈДЕЕ, МЕРКЕЛ ОФИЦИЈАЛНО ЗАСТАНА НА СТРАНА НА РЕФОРМАТОРИТЕ ВО ВМРО ДПМНЕ!

0
5356

Срдечна средба со господин Thorsten Frei, пратеник во Германскиот Бундестаг од ЦДУ / CDU и господин Johannes Rey, шеф на Konrad-Adenauer-Stiftung во Македонија!

Европско ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО-ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО за Европска Македонија!